Menu Bekijk vacatures

Ontdek Okeedo Groeien met Okeedo

Okeedo bestaat uit een kernteam van professionals met jarenlange ervaring binnen zowel detachering alsmede de zorg. Dit team wordt aangevuld met freelancers, zzp’ers en operationele collega’s die decentraal opereren bij onze opdrachtgevers.

Wat wij doen

Enthousiaste, gedreven en competente mensen werven voor onze opdrachtgevers die enthousiasmerend en aanstekelijk werken voor de bestaande collega’s. Een vliegwieleffect voor de bestaande teams!

Bekijk onze diensten

Structurele oplossing

Met jarenlange ervaring binnen de detachering geloven wij dat anno nu organisaties behoefte hebben aan een structurele oplossing met behoud van identiteit. Geen uitzendbureaus, maar een flexibele schil gevormd door talenten voor de toekomst.

Mogelijkheden voor uw organisatie

Wie wij zijn De mensen achter Okeedo

Okeedo bestaat uit een team van professionals met jarenlange ervaring binnen zowel detachering alsmede de zorg. Hieronder treft u ons kernteam.

Waar staan we nu?

Onze organisatie kent een landelijke dekking. Wij opereren vanuit diverse flexibele werkplekken en bij voorkeur zo veel mogelijk bij onze opdrachtgevers. Van het topje van Nederland tot Limburg zijn wij actief binnen de zorg.

Contact Vrijblijvend contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.