Menu Bekijk vacatures

ik ben een talent Ben jij een professional in de zorg- en welzijnssector?

Jouw talent in goede banen leiden, dat is wat wij voor jou kunnen doen. Wij verbinden ambitieuze talenten aan de leukste (bij)banen. We begeleiden jou, dagen je uit en zorgen ervoor dat jouw carrière in versnelling komt.

Wat wij jou kunnen bieden

Wij zijn doorlopend op zoek naar professionals met passie voor ons vakgebied. Ben je gediplomeerd of studeer je in een bepaalde zorgrichting? Dan zien wij jouw aanmelding graag tegemoet. Onze medewerkers werken bij ziekenhuizen, thuiszorgorganisaties, ouderenzorg en de private zorg.

Bekijk onze diensten

Ben jij wie wij zoeken?

Sluit jij jezelf graag aan bij een organisatie die om jou geeft? Jouw belangen behartigt, gunstige voorwaarden biedt en jou gedurende jouw carrière aan de hand neemt en ondersteunt? Zoek niet verder en meld je aan bij Okeedo!

Hoe nu verder? Ben jij de geschikte kandidaat?

Je kunt hieronder klikken om jezelf in te schrijven of onze vacatures te zien. Meld jezelf gerust aan en kom langs voor een bakje koffie op een van onze werkplekken. Met plezier nemen we samen jouw wensen en onze mogelijkheden door. We kijken er nu al naar uit om jou te ontmoeten!

Neem contact op Bekijk onze vacatures

Referenties Hoe andere talenten ons ervaren

Jumoke Verpleegkundige orthopedie
Mijn naam is Jumoke, ik woon in Lelystad en ik ben dol op hard werken. Mijn “roots” liggen in Nigeria. Hier heb ik onlangs ook stagegelopen en de zorg op een hele andere manier leren kennen.
Lees het verhaal
Manon Verpleegkundige IC
Mijn naam is Manon en ik ben 24 jaar oud en woon in Amsterdam. In mijn vrije tijd lees ik veel boeken en sport ik graag. Verder ben ik dol op films kijken en zoek ik altijd wel een uitdaging in de vorm van een verre reis.
Lees het verhaal
Bekijk alle verhalen