Menu Bekijk vacatures

Ik ben een opdrachtgever Zoekt u gediplomeerd personeel voor de zorg- en welzijnssector?

Wij zijn gespecialiseerd in het detacheren van ondersteunend en medisch personeel op verschillende niveaus binnen de “care” en “cure” markt. Onze zorgprofessionals zijn onder meer werkzaam binnen de GGZ, ouderenzorg, gehandicaptenzorg, verpleeghuizen, ziekenhuizen en private zorg.

De juiste aanvulling voor uw bedrijf

Elke organisatie bouwt voort op personeel en wil gelijktijdig bezig zijn met hun eigen kernactiviteiten. Niet de hele dag druk hoeven te maken over werving van personeel of de juiste selectie, maar met de zorg van hun patiënten en gasten. Okeedo neemt de volledige zorg graag uit handen.

Een team passend bij uw DNA

Okeedo werft niet om een poule vast te houden en richt zich ook niet op één doelgroep. Wij kijken heel nauwkeurig naar de cultuur, het team en de wensen van onze opdrachtgevers. Daarna starten wij met het werven en formeren van zorgprofessionals met passie voor het vak. Een medewerker met een glimlach en oprechte aandacht voor de mens, dat is waar wij voor staan!

Iets voor u? Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Bent u benieuwd wat Okeedo voor uw organisatie kan betekenen? Een van onze collega’s legt het met liefde uit.

Maak nu een afspraak

Waar staan we nu?

Wij geloven dat elke organisatie baat heeft bij een gezonde flexibele schil om haar organisatie gezond te houden. Gelijktijdig zien wij dat veel zorgorganisaties vastzitten met medewerkers die langere tijd in dienst zijn, maar niet per se de energie hebben om de visie van nu te volgen.

Contact Vrijblijvend contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.