Menu Bekijk vacatures

Verhalen Veerle Verpleegkundige in opleiding

Wie ik ben

Mijn naam is Veerle en ik ben 26 jaar oud en woon in Utrecht. Dit is erg prettig, omdat ik dichtbij mijn werk woon. Ik hockey graag en hou verder van reizen en lekker uit eten gaan. Ik studeer verpleegkunde en ga momenteel voor mijn specialisme. In mijn vrije tijd ben ik graag samen met vrienden en vriendinnen. Ik maak daar ook graag tijd voor vrij. Verder klus ik af en toe bij in de horeca, omdat ik dit gewoon veel te leuk vind.

Wat beweegt jou om in de zorg te werken?

Mensen, mensen en nog eens mensen. Ik vind het heerlijk om mezelf te omgeven met leuke collega’s en samen elke dag weer een glimlach op het gezicht van onze patiënten te krijgen. Voor mij voelt het ook veel meer als een roeping en een passie, dan een baan!

Waarom geloof jij in Okeedo?

Okeedo is een bedrijf die er voor de medewerkers is en veel begeleiding biedt. Geen uitzendbureau maar een werkgever! Ik kan altijd met mijn behoeftes en uitdagingen terecht bij mijn vaste aanspreekpunt en dit spreekt mij heel erg aan. Ik zou niet meer anders willen.

Referenties Bekijk ook de verhalen
van onze andere talenten

Manon Verpleegkundige IC
Mijn naam is Manon en ik ben 24 jaar oud en woon in Amsterdam. In mijn vrije tijd lees ik veel boeken en sport ik graag. Verder ben ik dol op films kijken en zoek ik altijd wel een uitdaging in de vorm van een verre reis.
Lees het verhaal
Jumoke Verpleegkundige orthopedie
Mijn naam is Jumoke, ik woon in Lelystad en ik ben dol op hard werken. Mijn “roots” liggen in Nigeria. Hier heb ik onlangs ook stagegelopen en de zorg op een hele andere manier leren kennen.
Lees het verhaal
Bekijk alle verhalen