Menu Bekijk vacatures

Verhalen Melanie Verpleegkundige Spoedeisende Hulp

Wie ik ben

Mijn naam is Melanie en ik hou van paardrijden en badminton. Daarnaast is koken één van mijn passies en ben ik dol op mensen. Buiten mijn werk ga ik graag met mijn vriendinnen en vrienden op pad of ga ik lekker ergens een hapje eten.

Wat beweegt jou om in de zorg te werken?

Uiteindelijk is het mijn ambitie om beleidsmatig actief te zijn in de zorg. De zorgmarkt is onderhevig aan grote veranderingen, daar vervul ik graag een beïnvloedende rol in om de zorg in Nederland nóg beter op de kaart te zetten.

Waarom geloof jij in Okeedo?

Elke week word ik wel door tien recruiters via LinkedIn benaderd. Tot het punt dat ik niet eens meer reageer. Dit vind ik zonde voor de arbeidsmarkt en is iets waar ik niet achtersta. Okeedo heeft een hele andere benadering die mij zeer aanspreekt. Via via ben ik in contact gekomen en sindsdien is het contact altijd heel prettig geweest. Dit maakt voor mij het werken bij deze organisatie zo fijn!

Referenties Bekijk ook de verhalen
van onze andere talenten

Veerle Verpleegkundige in opleiding
Mensen, mensen en nog eens mensen. Ik vind het heerlijk om mezelf te omgeven met leuke collega’s en samen elke dag weer een glimlach op het gezicht van onze patiënten te krijgen.
Lees het verhaal
Manon Verpleegkundige IC
Mijn naam is Manon en ik ben 24 jaar oud en woon in Amsterdam. In mijn vrije tijd lees ik veel boeken en sport ik graag. Verder ben ik dol op films kijken en zoek ik altijd wel een uitdaging in de vorm van een verre reis.
Lees het verhaal
Bekijk alle verhalen