Menu Bekijk vacatures

Verhalen Manon Verpleegkundige IC

Wie ik ben

Mijn naam is Manon en ik ben 24 jaar oud en woon in Amsterdam. In mijn vrije tijd lees ik veel boeken en sport ik graag. Verder ben ik dol op films kijken en zoek ik altijd wel een uitdaging in de vorm van een verre reis.

Wat beweegt jou om in de zorg te werken?

Werken in de zorg geeft voor mij veel waardering. Ik vind het een sport en een compliment als ik oudere mensen weer gezond zie vertrekken. Een klein, maar oprecht praatje naast het uitoefenen van ons vak is vaak al een groot gebaar naar onze patiënten.

Waarom geloof jij in Okeedo?

Okeedo biedt medewerkers de mogelijkheid dat ieder zich op zijn eigen manier kan ontwikkelen waardoor ik met veel plezier bij Okeedo in dienst blijf. Zij bieden ons een toekomst die heel goed aansluit bij de wensen die wij hebben. Dit miste ik vaak bij mijn vorige werkgevers. Kortom, ik zie de toekomst rooskleurig tegemoet!

Referenties Bekijk ook de verhalen
van onze andere talenten

Veerle Verpleegkundige in opleiding
Mensen, mensen en nog eens mensen. Ik vind het heerlijk om mezelf te omgeven met leuke collega’s en samen elke dag weer een glimlach op het gezicht van onze patiënten te krijgen.
Lees het verhaal
Jumoke Verpleegkundige orthopedie
Mijn naam is Jumoke, ik woon in Lelystad en ik ben dol op hard werken. Mijn “roots” liggen in Nigeria. Hier heb ik onlangs ook stagegelopen en de zorg op een hele andere manier leren kennen.
Lees het verhaal
Bekijk alle verhalen