Menu Bekijk vacatures

Verhalen Jumoke Verpleegkundige orthopedie

Wie ik ben

Mijn naam is Jumoke, ik woon in Lelystad en ik ben dol op hard werken. Mijn “roots” liggen in Nigeria. Hier heb ik onlangs ook stagegelopen en de zorg op een hele andere manier leren kennen. Ik ben dol op koken en bied dan ook lekker eten aan via mijn cateringbedrijf. Authentiek Nigeriaans eten!

Wat beweegt jou om in de zorg te werken?

Ik werk niet in de zorg, maar ik oefen mijn hobby uit! Ik hou van hard werken en zoek constant een nieuwe uitdaging. Ik werk momenteel binnen een ouderenzorg organisatie en ga nu met Okeedo de stap naar een ziekenhuis maken.

Waarom geloof jij in Okeedo?

Omdat mijn passie voor de zorg in alle vormen goed wordt beloond. Daarnaast het persoonlijke en oprechte contact met het team van Okeedo en de kansen die ze mij bieden. Hiervoor werkte ik via een uitzendbureau in de zorg en daar ontbrak het aan alle vormen van aandacht die ik bij Okeedo wel krijg. Kortom; ik ben hier helemaal Okeedo!

Referenties Bekijk ook de verhalen
van onze andere talenten

Veerle Verpleegkundige in opleiding
Mensen, mensen en nog eens mensen. Ik vind het heerlijk om mezelf te omgeven met leuke collega’s en samen elke dag weer een glimlach op het gezicht van onze patiënten te krijgen.
Lees het verhaal
Manon Verpleegkundige IC
Mijn naam is Manon en ik ben 24 jaar oud en woon in Amsterdam. In mijn vrije tijd lees ik veel boeken en sport ik graag. Verder ben ik dol op films kijken en zoek ik altijd wel een uitdaging in de vorm van een verre reis.
Lees het verhaal
Bekijk alle verhalen