Menu Bekijk vacatures

Verhalen GGNet Reint Scholten

Wie ik ben

Mijn naam is Reint Scholten, Transitiemanager van GGNet. Ik ben ruim 30 jaar actief binnen de zorgsector. De laatste jaren ben ik met name actief in directie- en managementfuncties. Buiten GGNet ben ik actief als toezichthouder en adviseur.

Wat beweegt jou om in de zorg te werken?

De zorgmarkt is erg in beweging. Er gebeurt veel rondom de zorg en elke dag brengt weer een andere uitdaging. Vanuit GGNet zijn wij structureel bezig met veranderingen en processen verbeteren, hier pas ik goed in. Er is daar nog een wereld in te winnen!

Waarom geloof jij in Okeedo?

Wij worden regelmatig benaderd door een uitzend- of detacheringsbureaus die hun diensten willen aanbieden bij ons. Vaak zijn dat kortetermijnoplossingen die extra inspanningen vragen van onze bestaande teams. Wat GGNet en mij persoonlijk zo sterk aanspreekt bij Okeedo, is dat zij heel sterk kijken naar onze cultuur en teamsamenstelling. Wie past het beste binnen een bepaald team of werkzaamheden. Zij vullen dit uitstekend aan met bevlogen professionals, waardoor mijn collega’s en onze patiënten feitelijk geen verschil merken.