Onze diensten Voedingsassistent / Servicemedewerker

Voedingsassistenten / servicemedewerkers zijn als zorgondersteuners een onmisbare schakel in goede en verantwoorde zorg voor patiënten, cliënten en bewoners. Zij zijn het die elke dag op gastvrije en verantwoorde wijze de patiënt voorzien van eten en drinken. Het welzijn van de patiënt en het ondersteunen van de verpleging is de primaire taak van de zorgondersteuner. De zorgondersteuner is voor veel patiënten het zonnetje van de dag en is dankbaar voor elke glimlach van een patiënt.

Wat wij leveren

Okeedo ondersteunt haar opdrachtgevers met het inzetten van gedreven, enthousiaste en energieke medewerkers als aanvulling op hun bestaande teams. Wij merken dat veel organisaties een groot vast aantal medewerkers in eigen beheer hebben en behoefte hebben aan een frisse wind. Okeedo biedt dit door deze enthousiastelingen te vermengen met de bestaande medewerkers van onze opdrachtgevers.

Hiermee bereiken wij niet alleen een gezonde flexibele schil, maar ook het verschil in energie binnen een team en uiteindelijk het verschil in beleving van de patiënt.

Meer ondersteunende functies

Aanmelden Werken als Voedingsassistent / Servicemedewerker?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.