Onze diensten Helpende Zorg en Welzijn

Helpenden zijn onmisbaar voor een afdeling. Als helpende ondersteun je verzorgenden en verpleegkundigen bij de verzorging van patiënten of cliënten. Behalve een stukje basiszorg besteed je vooral tijd en aandacht aan het welzijn van mensen. Denk daarbij aan wassen en aan- en uitkleden, uiterlijke verzorging, het uitdelen van de maaltijd of het op orde houden van de kamer. Of je nou in een verpleeghuis, woonvorm of het ziekenhuis werkt, als helpende is geen dag hetzelfde!

Wat wij leveren

Okeedo ondersteunt haar opdrachtgevers met het inzetten van gedreven, enthousiaste en energieke medewerkers als aanvulling op hun bestaande teams. Wij merken dat veel organisaties een groot aantal medewerkers in eigen beheer hebben en behoefte hebben aan een frisse wind. Okeedo biedt dit door deze enthousiastelingen te vermengen met de bestaande medewerkers van onze opdrachtgevers.

Hiermee bereiken wij niet alleen een gezonde flexibele schil, maar ook het verschil in energie binnen een team en uiteindelijk het verschil in beleving van de patiënt of bewoner.

Meer functies

Aanmelden Werken als Helpende?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.