Menu Bekijk vacatures
Nieuws

30 oktober: kennisevent Verzorgenden IG over ongewenst en grensoverschrijdend gedrag

Voor Verzorgenden IG uit Zutphen en omgeving vindt op 30 oktober het kennisevent ‘Ongewenst en grensoverschrijdend gedrag’ plaats. Tijdens het event, georganiseerd door Okeedo, geeft trainer en voormalig politieagent Roel van Beveren deelnemers tools om het beste uit zichzelf en hun omgeving te halen.

Heb jij direct of indirect te maken (gehad) met ongewenst of zelfs grensoverschrijdend gedrag? Heeft dit veel impact op jou als mens en/of jouw dagelijkse werkzaamheden? Wil jij tools in handen krijgen om hier beter mee om te leren gaan?

Je kunt jezelf afvragen: Waarom heeft dit gedrag zoveel impact op ons? Hoe kan het zijn dat dit aan jou gaat knagen en wat moet er gebeuren om jouw standpunt over te brengen zonder daarbij een ander te schaden?

Programma kennisevent

Na deze training, bij zorgorganisatie Sutfene in Zutphen, heb jij tools in handen om beter en efficiënter om te kunnen gaan met ongewenst en/of grensoverschrijdend gedrag. Je gaat aan de slag om de correcte sociale slagkracht te kunnen leveren waar zowel jij als jouw gesprekspartner beter uit komen. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen en interactie onder de deelnemers.

Praktisch

Trainer: Roel van Beveren
Datum: 30 oktober van 9.30 tot 11.30 uur
Locatie: Sutfene De Lunette: Coehoornsingel 3, 7201 AA Zutphen
Voor wie: Verzorgenden (IG) uit Zutphen en omgeving
Kosten: Gratis (er is koffie en thee met een versnapering)

Aanmelden: Stuur een mail naar jeremy@okeedo.pittigbakkiemedia.nl en vermeld daarbij jouw naam, functie, woonplaats en eventueel de gegevens van een introducé. Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen, vol = vol. Leuk als je erbij bent!

Andere events voor Verzorgenden

Kun je niet bij dit kennisevent aanwezig zijn, maar ben je wel geïnteresseerd? Kom naar een van de andere kennisevents:

23 oktober, Hilversum: kennisevent ‘Meer inzicht in onbegrepen gedrag bij dementie’

13 november, Rotterdam: kennisevent ‘Meer inzicht in onbegrepen gedrag bij dementie’

20 november, Nijmegen: kennisevent ‘Ongewenst en grensoverschrijdend gedrag’

 

Lees ook: Detacheringsbureau zorg: alles over detacheren in zorg en welzijn