Menu Bekijk vacatures
Nieuws

20 november: kennisevent Verzorgenden IG over ongewenst en grensoverschrijdend gedrag

Voor Verzorgenden IG uit Nijmegen en omgeving vindt op 20 november het kennisevent ‘Ongewenst en grensoverschrijdend gedrag’ plaats. Tijdens het event, georganiseerd door Okeedo, geeft trainer en voormalig politieagent Roel van Beveren deelnemers tools om het beste uit zichzelf en hun omgeving te halen.

Heb jij direct of indirect te maken (gehad) met ongewenst of zelfs grensoverschrijdend gedrag? Heeft dit veel impact op jou als mens en/of jouw dagelijkse werkzaamheden? Wil jij tools in handen krijgen om hier beter mee om te leren gaan?

Je kunt jezelf afvragen: Waarom heeft dit gedrag zoveel impact op ons? Hoe kan het zijn dat dit aan jou gaat knagen en wat moet er gebeuren om jouw standpunt over te brengen zonder daarbij een ander te schaden?

Programma kennisevent

Na deze training heb jij tools in handen om beter en efficiënter om te kunnen gaan met ongewenst en/of grensoverschrijdend gedrag. Je gaat aan de slag om de correcte sociale slagkracht te kunnen leveren waar zowel jij als jouw gesprekspartner beter uit komen. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen en interactie onder de deelnemers.

Praktisch

Trainer: Roel van Beveren
Datum: 20 november van 9.30 tot 11.30 uur
Locatie: Kalorama Veste Brakkenstein, Driehuizerweg 376, 6525 PP Nijmegen
Voor wie: Verzorgenden (IG) uit Nijmegen en omgeving
Kosten: Gratis (er is koffie en thee met een versnapering)

Aanmelden: Stuur een mail naar jeremy@okeedo.pittigbakkiemedia.nl en vermeld daarbij jouw naam, functie, woonplaats en eventueel de gegevens van een introducé. Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen, vol = vol. Leuk als je erbij bent!

Lees ook: Detacheringsbureau zorg: alles over detacheren in zorg en welzijn